DUNIAKU ANITA



KAK NITA IN THE HOUSE

Monday, 4 November 2013

Kelahiran Yang Di Nanti-Nantikan

Assalamualaikum,

Hari ni dah masuk 45 hari umur Khayla, setiap hari Kak Nita mesti akan amik gmbr dia, maklumla da bosan kat umah kan, so kejenye amik gambar anak jela kan,hehe.. Jomlah cuci2 mata tgk pic anak Kak Nita ni.

Saat pertama kali dia melihat dunia. Alhamdulillah baby sihat dan tiada kuning.

Papa macam kekok je nak dukung baby tu..Yela first time ada baby sendiri kan..hehe

Mak Kak Nita bersama baby..

Mak mertua Kak Nita bersama baby.

Butiran-butiran kelahiran.

HAri pertama di rumah mak Kak Nita setelah keluar daripada wad.









Sronok je dia baring bila x dibedung..hehe


Sakit kepala ke ape tu sayang?hehe

Alolo, nangis plak dia ye..

Comey x Kak Ton??hehe

Ape yang wat dia sedih sangat tu agaknye ea?hehe



Sinar mata yang suci..






Macam2 gaya la ank mama ni tdo..hehe







Alolo mimpi ape tu sayang?bukan men lebar lagi senyum dia ea..hehe


 Senyuman sinis baby Khayla...hehe

 Aik nape tu Khayla sayang?

 Seronok dia bila pakai selimut sunflower ni kan..hehe



Muka sedih kene bedak tebal2..hehe

 Its not easy being this Cute..Memang cute baju ni..Kak Nita Suka...hehe

 Khayla wat muka comel dan manja gitu..haha


 Amboi gaya tido dia...hehe

 50% Mum + 50% Dad = NUR  KHAYLA BATRISYA..

 MAcam mat salleh pulak muka Khayla dalam gmbr ni..hehe

BEsarnya mata Khayla..hehe 

 Khayla budak bambam...hehe

Hari pertama mama belikan headband bunga besar di kepala..hehe

 Khayla pakai ala2 turban gitu..hehe

 Macam ni la rupanya bila mama paksa dia jadi model bunga..haha

 Alolo nape tu sayang mama??hehe

 Semakin hari semakin bambam la baby Khayla ni kan..comel ape "kata khayla dalam hatinya"..haha

 Khayla kene paksa ngan mama pakai selimut Sunflower..Sangat comel selimut n baby Khayla ni la..hehe

 Khayla ngantok tu yang mata dia kuyu dan layu je tu..hehe

BABY KHAYLA COMEL..Hehe

1 comment:

diyana said...

comel sgt kayla ni.peicit skit hehe :D

Coret-Coret Kak Nita